El-Sykkel Glede Nyhetsbrev: Invitasjon til Unikt Arrangement!

21. januar 2024 | Nyhetsarkiv

Kjære El-Sykkel Glede Entusiast,

Vi har gleden av å invitere deg til et spesielt arrangement i regi av El-Sykkel Glede, hvor vi kombinerer lidenskapen for elektriske sykler med inspirerende foredrag og vakker musikk. Sett av datoen: onsdag 21. februar 2024, kl. 12:00 – 14:00.

Program for dagen:

1. På Sykkeltur med Nina Irslinger – Opplev et unikt foredrag med bilder og fortellinger fra Nina Irslingers episke sykkeltur fra Trondheim til Lindesnes i 2020. Hør om perler som Røros, Trollstigen, Geirangerfjorden, Bergen, Rallarveien, Stavanger, Prekestolen, Jæren, Jøssingfjord, Agderkysten i vest og avslutningen ved Lindesnes. – Nina vil også dele stemningen gjennom musikk på piano og tussefløyte, med verk fra kjente norske komponister som Edvard Grieg, Agathe Backer-Grøndahl, Halfdan Kjerulf, Egil Storbekken, og Rolf Løvland.

2. Medlemsmøte – Etter det inspirerende foredraget har vi et kort åpent for alle medlemsmøte. Dette gir deg muligheten til å dele dine erfaringer, knytte nye bånd med andre el-syklister, og få oppdateringer om kommende arrangementer og aktiviteter.

3. Gratis Inngang og Bevertning! – Vi ønsker å gjøre denne dagen ekstra spesiell for deg, derfor er arrangementet gratis for alle. I tillegg vil det være deilig bevertning tilgjengelig for alle deltakere.

Påmelding: Vi vil sette pris på om du kan bekrefte din deltakelse ved å sende en e-post til nestleder@el-sykkelglede.no innen 19.02.2024. Dette vil hjelpe oss med å planlegge arrangementet bedre og sikre at vi har nok bevertning til alle.

Dato: Onsdag 21. februar 2024. Tid: Kl 12:00 – 14:00. Sted: Tyholmen Frivilligsentral

Vi ser frem til å dele denne spesielle dagen med deg og feire gleden av el-sykling, inspirerende reiser, og fellesskapet blant El-Sykkel Glede medlemmer!

Vennlig hilsen,

Øystein Hansen i El-Sykkel Glede Teamet

Kategori

Siste innlegg

Arkiv

Ønsker du å motta våre invitasjoner og nyhetsbrev?

Legg igjen navn og e-post så er du i loopen.

Leave this field blank

Bli medlem i dag!

Bli medlem