Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

🚴‍♀️ På Sykkel Tur med Nina, fra Trondheim til Lindesnes. Foredrag og musikk! 🎶

21. februar @ 12:00 - 14:00

Kjære medlemmer og elsykkelentusiaster,

El-Sykkel Glede inviterer dere alle til et spennende arrangement som vil finne sted onsdag 21. februar 2024, fra kl. 12:00 til 14:00.

Vi åpner arrangementet med en inspirerende opplevelse og foredrag av Nina Irslinger på sykkeltur. Nina vil dele sine opplevelser gjennom et foredrag som inkluderer bilder og fortellinger fra hennes sykkeltur fra Trondheim til Lindesnes i 2020. Opplev magien av steder som Røros, Trollstigen, Geirangerfjorden, Bergen, Rallarveien, Stavanger, Prekestolen, Jæren, Jøssingfjord, Agderkysten i vest, og til slutt Lindesnes.

Men det stopper ikke der! Nina vil også underholde oss med musikalske innslag på piano og tussefløyte, med verk av kjente norske komponister som Edvard Grieg, Agathe Backer-Grøndahl, Halfdan Kjerulf, Egil Storbekken, og Rolf Løvland.

Etter en musikalsk sykkelreise sammen, vil vi avslutte arrangementet med et kort medlemsmøte hvor vi kan diskutere kommende planer og ideer for El-Sykkel Glede.

Gratis inngang og bevertning vil bli sørget for, slik at vi kan nyte denne dagen sammen uten bekymringer.

Dato: Onsdag 21. februar 2024
Tid: 12:00 – 14:00
Sted: Tyholmen Frivilligsentral

Vi ser frem til å dele denne dagen med dere og håper å se så mange som mulig på arrangementet. Velkommen til en dag fylt med sykkelglede, inspirasjon og fellesskap!

Vennlig hilsen,

Øystein Hansen
El-Sykkel Glede

Arrangør

El-Sykkel Glede
Telefon
47259012
Epost
sauararne@gmail.com
Vis Arrangør nettside

Sted

Tyholmen Frivilligsentral
Nedre Tyholmsvei 7
Arendal, Agder 4836
+ Google-kart
Telefon
94970584