Møte Hisøy Frivilligsentral

26. april 2022 | Nyhetsarkiv

25 syklister møttes 26. april kl 12 i Hisøy Frivilligsentral. Vertinnen Lise-Marie  fikk hjelp fra Anne fra Tyholmen Frivilligsentral.

Møtet ble innledet med at Anne fortalte litt om hvordan El-Sykkel Glede kom i gang. Begge sentralene var aktivt med og hadde tro på saken. Edmund laget midlertidig Facebook gruppe for El-Sykkel Glede før han sluttet ved Hisøy sentralen.

Vår nye hjemmeside ble så presentert av Øystein Hansen, skaperen sjøl. Hjemmesiden erstatter Facebook gruppen og blir kommunikasjonskanalen fremover. Kom innom med jevne mellomrom og følg med på siste nytt. Vi har ei fin hjemmeside. Bildene er et kunstverk. Føler at du er ute på tur.

Vi drøftet så disse temaene

Hvem er vi? Bør vi registrere oss? Lage en forening, registrert i Brønnøysundregisteret. Vi blir en juridisk person. Vi har ca 100 navn på lista, hvorav 60 med mailadresser.  Et forslag blir lagt ut.

Turmulighetene. Det er mange muligheter i nærområdet og noen turer kan gjentas år etter år. Reiser vi 3-4 mil utenfor byen så ligger det mange flere turmuligheter og venter, men da må vi bruke bil. Noen har ikke kule på bilen og kan ikke bruke sykkelhenger. Andre har ikke bil. Derfor trenger vi en tilhenger hvor  6 sykler står solid festet. Det arbeides også med dette.

Jorunn Sagen Olsen orienterte om feiringen av frivillighetsåret 2022. Det vil bli Rickshaw sykling fra Nordkapp til Arendalsuka. Kommer til Arendal 15. august. Følg med på hjemmesiden for Sykkelturen 2022.

Syklistene kommet til Froland 12.08. Programmet 13. og 14. august er ikke helt ferdig. Langs ruta lages det program. Det er nok piloter. Vi kan sykle sammen med disse.

Deretter deilig lunch.

Vi takker Lise Marie og Hisøy frivilligsentral for godt vertskap.

-El-Sykkel Glede

Kategori

Siste innlegg

Arkiv

Ønsker du å motta våre invitasjoner og nyhetsbrev?

Legg igjen navn og e-post så er du i loopen.

Leave this field blank

Bli medlem i dag!

Bli medlem